Jdi na obsah Jdi na menu
 

Začala sezona 2014/2015

6. 10. 2014
Vstup do nového soutěžního ročníku
se našim týmům nepovedl 

 

Jako první do soutěží vstoupilo Béčko zápasem proti týmu SK Svěžící Žďár, který skončil remízou 3:3, kdy jsme do utkání vstoupili aktivněji a ujali se vedení 1:0, když naši branku zaznamenal Michal Peklo. Tento stav vydržel do poločasé přestávky. Po změně stran soupeř přitrvdil a otočil na 1:3. S tímto stavem jsme se nechtěli smířit a v závěrečném náporu nejdříve sníži na 2:3 Daniel Štemberk a na konečných 3:3 vyrovnal v poslední minutě utkání Adam Brožík.
 
Do druhého jsme na nastoupili proti týmu FC Špitál se kterým jsme prohráli 1:2 i přesto, že jsme do utkání vstoupili opět lépe po trefě Michala Pekla. Poté došlo ke zranění našich dvou klíčových hráčů, Adama Brožíka a Viktora Kaisera. A soupeř toho dokázal využít a dvěma góly otočil utkání.
  
SO 4.10.2014 3:3  SK Svěžící Žďár
Doležal J.    
Peklo M. futsalovy-mic.jpg Brožík A.  futsalovy-mic.jpg  Kaiser V. Jonszta D.
Štemberk D. futsalovy-mic.jpg Vokatý P.  Žižka P.  
     
  1:2 FC Špitál
Doležal J.    
Peklo M. futsalovy-mic.jpg Brožík A.  Kaiser V. Jonszta D.
Štemberk D. Vokatý P.  Žižka P.  
 
V neděli se představil náš "A" tým, který se utkal v prvním kole s obouma nováčka soutěže. První utkání jsme odehráli s naším tréninkovým partnerem a to mužstvem SK Orange Sheep. Ukázala se oboustranná znalost soupeře a ve vyrovnaném utkání nakonec uspěl náš soupeř, když přetlačili naší silně kombinovanou sestavu a urval si svoje první tři body v "1. lize písecka" vítězstvím 1:2. Když svou první branku za Áčko zaznamenat Daniel Štemberk
 
Do druhého utkání nastoupila naše kombinovaná sestavě proti druhému z nováčků a to týmu FC Hazard, kterému jsme nakonec podlehli 1:3. V tomto utkání jsme byli lepším týmem, který si vytvořil i více brankových příležitostí. Bohužel se projevila naše neschopnost vstřelit branku i z těch největších příležitostí. A tak si nakonec soupeř musel dál vlastní gól po střele Martina Císařovského.
  
NE 5.10.2014 1:2 SK Orange Sheep
Poskočil K.    
Papež L.  Brožík A. "B" Doležal L. "B"  zluta-karta.jpg Peklo M. "B"
Císařovský M.  Vokatý P. "B" Štemberk D. "B"  futsalovy-mic.jpg  
     
  1:3 FC Hazard
Poskočil K.    
Papež L. Brožík A. "B"  Doležal L. "B" Peklo M. "B"
Císařovský M. futsalovy-mic.jpg Vokatý P. "B"  Štemberk D. "B"