Jdi na obsah Jdi na menu
 

Třetí podzimní kolo

17. 12. 2013
K třetímu dvojkolu nastoupilo naše Áčko proti týmu FC Tchibuk, který má v píseckém futsale dloholetou tradici. Vždy patřil mezi námi málo oblíbené týmy, protože jeho hra byla založena na dobře organizované obraně. Ovšem v letošní sezoně se Tchibuku moc nedaří, což potvrdilo i naše utkání, když se 3x trefil Martin Císařovský, který viděl dvě branky ( alespoň bude něco na "Vánoční desítku" ), ale naštěstí vždy trefil tu správnou . Po jedné trefě přidali Michal Peklo a Jiří Motejzík. Díky tomu jsme zaslouženě vyhráli 5:1.
K druhému utkání se Áčko utkalo s mužstvem AC Dream Team, v tomto utkání to nebylo až tolik o futsale, jako spíš o síle. Více hráči leželi na palubovce, než se hrálo. Naštěstí pro nás jsme i toto bolestivé utkání zvládli a vyhráli 4:2, když se za nás prosadili Jiří Motejzík, Michal Peklo, Jan König, Ondřej Stiblík. Bohužel Martin Císařovský vystřízlivěl a do branky se už netrefil .
 
Také Béčko se dočkalo dalších utkání, ale nijak jednoduchých. Čekal je první a druhý tým tabulky. Navíc přišli koplikace s počtem hráčů, jelikož se sešli zranění, turnaj potomků a návšteva tchýně . Tak jsme museli narychlo povolat hráče z Áčka. Na pomoc přišli ( Karel Poskočil - do brány, normálně chodí hrát, Jan König - do obrany a střízlivej Martin Císařovský do útoku ).
Do prvního utkání Béčko nastoupilo proti týmu FC Hazard včele s píseckým střelcem Janem Zušťákem. Tento tým potvrdil svoje kvality ( když se sejde ) Za Béčko otevíral skóre zápasu Jan König. Ve vyrovnaném utkání se projevila střelecká nemohoucnost a za stavu 1:2 otevření hry ve snaze vyrovnat, které soupeř potrestal a za Béčko už jen korigoval na konečných 2:4 Adam Brožík.
V druhém utkání, které následovalo ihned po skončení těžkého zápasu s Hazardem Béčko opět nečekal lehký soupeř. Byl jím vedoucí celek tabulky FC Špitál. V tomto utkání se Béčko zaměřilo na defenzivu a podnikalo nebezpečné výpady na soupeřu branku, což se nakonec ukázalo jako správná taktika, která přinesla tři body za vítězství 2:1 po brankách Martina Císařovského a Adama Brožíka.
 
Nyní nás přes Vánoční svátky čeká nabitý program:
 
22.12 - se utká Áčko s týmy FC Unbroken ( Tex Color "B" ), Real Club
25.12 - se utká Béčko s týmy FC Handball, SK Svěžící Žďár
26.12 - se utká Áčko s týmem Palma
26.12 - se utká Áčko i Béčko s pivíčkem U Srnků
29.12 - se utká Béčko s týmy SK Sršni, FC Brufen 800