Jdi na obsah Jdi na menu
 

První dvojutkání ve skupině "o konečné umístění"

12. 2. 2014

Wanasto "B" vstoupilo do skupiny "o konečné umístění"

Na toto dvojutkání přišlo 14 hráčů a tak do prvního utkání se nastoupilo skoro v čistě Béčkové sestavě. Vyjímkou byl pouze brankář Áčka Karel Poskočil, který za Béčko nastupuje pravidelně a je v béčku nejlepším střelcem. Dále se ukázala nová akvizice Daniel Štemberk. V prvním utkání nezbylo místo na bratry Königy. ( Na soupisku pro utkání se vejde pouze 12 hráčů )

Do prvního utkání jsme nastoupily pod taktovkou trenérského dua Jan König, Daniel König proti týmu Tomcat. Vyrovnanosti utkání odpovídá i konečný výsledek 2:2, když se za nás prosadily Michal Peklo a Adam Brožík. V tomto utkání jsme dvakrát vedli, ale soupeř vždy dokázal reagovat.

Ve druhém zápase nás čekal známý tým ze základní skupiny a tím bylo mužstvo AISINu. Věděli jsme, že nás čeká mladý běhavý tým a tak jsme přizpůsobili taktiku. Do branky šel Karel Poskočil, který se v prvním utkání neprosadil. A do hry nastoupily oba "trenéři" z prvního utkání. Kormidla na naší střídačce se místo nich chopily Jiří Doležal a Daniel Jonszta. V základní skupině jsme zvítězili 4:1 a tento výsledek jsme zopakovali. Když jsme soupeře přehráli zkušeností a hlavně se po zranění prosadil 4x Daniel König, který hrál první utkání v sezoně a zaznamenal všechny branky našeho týmu. Doufejme, že mu střelecká chuť vydrží a dokáže se prosadit i v zápasech Áčka, které bojuje o play-off.

Bohužel jsme v těchto zápasech obdrželi dvě žluté karty což pro nás zřejmě bude znamenat, že neobhájíme loňské prvenství v soutěži slušnosti. V prvním utkání obdržel žlutou kartu Viktor Kaiser a ve druhém Lukáš Doležal.