Jdi na obsah Jdi na menu
 

Náročný velikonoční víkend

24. 4. 2014

O velikonočním víkendu nás čekalo hned šest utkání.

Víkend otevřelo Áčko svým sobotním dvojutkáním.
Vzhledem k pracovním povinostem a vyloučení některých hráčů jsme byly nuceni povolat hráče z rezervy a tak jsme si od těchto bojů moc bodů neslibovali. Natož, když jsme v prvním utkání narazili na lídra soutěže tým SK Blue Dolphins, který v letošním ročníku ještě neprohrál. V tomto utkání jsme dokázali s lídrem hrát vyrovnanou partii, jelikož i jemu chyběli klíčový hráči. Když se za nás 2x trefil Martin Císařovský, zrodilo se překvapení kola v podobě první prohry "Delfínu" v soutěžním ročníkua to poměrem 2:1 pro náš tým.
 
Do druhého utkání jsme nastupovali ihned po prvním zápase a navíc oslabeni o Adama Brožíka, který musel v sobotu do práce .
V tomto utkání se peojevila únava, když s tabulkavě předposledním týme SK Lions "A" jsme byli favority a řekalo se naše vítězství. Bohužel tabulkové předpoklady se nenaplnily. My byli nakonec rádi, že jsme s áčkem "Lvů" uhráli remízu 2:2, když na konečný výsledek vyrovnával náš brankář Karel Poskočil po nacvičeném signálu pár minut před koncem utkání. První branku za náš tým dal opět Martin Císařovský
 
Nedělní den patřil pro změnu našemu Béčku. Když jsme se nejdříve utkali s týmem SK Lions "B", kteří se posíleni o několik mladších hráčů pokoušeli přehrát náš B-tým. Toto utkání skončilo dělbou bodů stejně jako utkání Á-týmů. Tentokrát remízou 1:1, když se za nás poprvé v barvách Wanasta prosadil Daniel Štemberk. A to mohl vítězství strhnout na naši stranu opět brankář Karel Poskočil, který po stejném signálu, jako proti Lions "A" trefil pouze tyč, která se snad třese ještě teď .
 
Ke druhému utkání nastoupilo Béčko proti týmu FC Brufen 800. Tento tým loni patřil mezi lepší týmy soutěže a prý si na nás po předchozí výhře s Platanem Písek věřil. Natož, když jsme opět hráli hned dva zápasy po sobě. Jak se však ukázalo v prvním utkání jsme se rozehřáli a ve druhém utkání jsme dominovali a po zásluze vyhráli 4:0, když střelcký úspěch zaznamenali 2x Rybár Tomáš, Daniel König, Pavel Žižka.
 
Velikonoční pondělí patřilo opět Áčku. Když se představilo již od 8:30!!! proti poslednímu týmu soutěže Klabzuba Team. Vstup do utkání se nám povedl, když jsme se ujali v klidném tempu vedení 2:0 po brankách Martina Císařovského a Davida Szepa. Do druhé půle jsme soupeře podcenili a bylo z toho vyrovnání na 2:2. Na konečných 3:2 se trefil Jiří Motejzík.Povinné body tak zůstaly u nás.
 
V druhém pondělním utkání nás čekal FC Motor, ve kterém je od nás na hostování Tomáš Blažek a tak bylo o zápletku postaráno. Bohužel tento tým potvrdil svoje letošní ambice a zaslouženě jsme s ním prohráli 1:5. Škoda jen, že se netrefil již zmiňovyný hráč, mohl být na dokopnou zas nějaký ten soudek pěnivého moku . Za nás už jen kosmeticky snižoval Karel Poskočil opět po rozehrání standartní situace na golmana.
 
Sestava:
Áčko:  SO 19.4 2:1 SK Blue Dolphins
Poskočil K.      
Stiblík O. Peklo M. "B" Brožík A. "B"  
Císařovský M.futsalovy-mic.jpgfutsalovy-mic.jpg Motejzík J. Žižka P. "B"  
       
  2:2 SK Lions "A"
Poskočil K.futsalovy-mic.jpg      
Stiblík O. Peklo M. "B"    
Císařovský M.futsalovy-mic.jpg König D. Žižka P. "B"  
       
Béčko:  NE 20.4 1:1 SK Lions "B"
Poskočil K. "A"      
Peklo M. Brožík A. König D. "A"  
Štemberk D. futsalovy-mic.jpg
Žižka P. Rybár T. "A"  
       
  4:0 FC Brufen 800
Poskočil K. "A"      
Peklo M. Brožík A. König D. "A" zluta-karta.jpg  
Štemberk D.
Žižka P. Rybár T. "A" futsalovy-mic.jpgfutsalovy-mic.jpg
 
       
Áčko:  PO 21.4 3:2 Klapzuba Team
Poskočil K.      
Stiblík O. Szep D.futsalovy-mic.jpg
Brožík A. "B" Peklo M. "B"
Císařovský M.futsalovy-mic.jpg Motejzík J.futsalovy-mic.jpg König D. Rybár T.
       
  1:5 FC Motor  
Poskočil K.futsalovy-mic.jpg      
Stiblík O. Szep D. Brožík A. "B" Peklo M. "B"
Císařovský M. Motejzík J. König D. Rybár T.