Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hodnocení podzimní části

3. 1. 2016

Co napsat k hodnocení podzimní části?

Začnu od začátku a tím bylo složení našich mužstev.

Po skončení několika zkušených hráčů - David Pichlík "A" ( 36 let ) - pracovní důvody, Tomáš Rybár "A" ( 24 let ) přestup do SK Sršni, Adam Brožík pendl "A" i "B" ( 25 let ) - přestup do Tex-Color Písek, Viktor Kaiser pendl "A" i "B" ( 33 let ) - zranění, Jiří Charvát "B" ( 40 let ) - pracovní důvody a Daniel Jonszta "B" ( 41 let ) - časové důvody,  jsme uvažovali o zrušení "B" - týmu crying 

Nakonec se nám podařilo kádry obou mužstev určitým způsobem doplnit yes 

Do Áčka přišel na hostování z Palmy Jakuba Hubáčka ( 20 let ), dále jsme zaregistrovali zcela nového hráče Igora Hanáka ( 17 let ) a z Béčka se posunul Daniel Štemberk ( 17 let ). Jak je vidět zkušení končí a mladí přicházejí, takže o budoucnost strach nemáme smiley tedy v případě, že mužstvo udržíme pohromadě a nebude opět takový odliv hráčů, jako letossurprise

Do Béčka jsme zaznamenali také nějaké přírůstky laugh Mezi nové tváře patří: Pavel Rybár ( 49 let ) - přestup z Tomcat Písek a nově registrovaní hráči Jaroslav Sika ( 33 let )Petr Kastner ( 22 let ) a Matěj Toucha ( 17 let ).

Když to shrnu, tak nám skončilo 6 hráčů s věkovým průměrem 33,17 let a do našich mužstev jsme přivedli: "A" - 3 hráče s věkovým průměrem 18 let a do "B"- týmu 4 hráče s průměrem 30,25.

Do této sezony jsme tedy vstupovali s nově složenými a omlazenými týmy. Což se nakonec projevilo i v sehranosti a herní vyzrálosti.

Nejdříve se podíváme na Áčko:

V prvních poločasech jsme dokázali potrápit skoro každého soupeře. Výsledky prvních poločasů hovoří za vše: 11 zápasů - 3 výhry - 3 remízy - 5 poher z toho 3 o jednu branku. Mít takové výsledky na konci zápasů, tak hrajeme v pohodě s 12-ti body střed tabulky. Jenže ve futsale jsou ještě druhé poločasy a ty my ( doufám, že zatím ) nezvládáme a díky tomu jsme na předposledním 11. místě ( díky skóre 18:43 ) před staronováčkem soutěže týmem SK Lions ( 16:45 ).

Doufejme, že "druhý" poločas celé sezony se neodehraje v duchu jednotlivých zápasů. A že v jarní části nějaké ty bodíky nasbíráme a "A" - tým udrží OP Písecka i pro příští sezony. Jelikož v něm potenciál je, akorát je třeba si na sebe zvyknout a vylepšit mentalitu mladíků.

A teď pojďme na Béčko:

Toto mužstvo hraje nižší okresní soutěž a je prozatím s 8 body ( 2 - 2 - 4 skóre 21:24 ) na 12. místě v 16-ti členné tabulce. Toto mužstvo nehraje až tak na výsledky, ale pro zábavu a pro žízeň laugh Takže se i díky tomu špatně hodnotí jaká že vůbec je ta první polovina soutěže surprise Úspěšná, neúspěšná, průměr? Kdo ví? Hlavně, že si máme kde zahrát a doufejme, že po uzdravení jednoho z hlavních Béčkových hráčů opět uvidíme útočné řádění postrachu soupeřů, kterým není nikdo jiný než Vokatý Žižka laugh 

 

Pro ty co dočetli až sem, tak Vám jen chci oznámit, že v tomto roce oslaví

WANASTO čtvrt století své existence

a  doufejme, že se nám podaří při této příležitosti obnovit slávu WANASTO CUPů, které se odehrávaly na hřišti v Oslově.

 

Teď už jen na závěr popřeji do toho nového roku 2016 vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, pracovní i domácí pohody a třeba se během roku někde na zápase, nebo na WANASTO CUPu potkáme.

Němej