Jdi na obsah Jdi na menu
 

Čimelice 2016 - Wanasto "B"

18. 1. 2016

img-20160116-00206.jpg

V sobotu 16.1.2016 se již tradičně naše Béčko zúčastnilo turnaje starých pánů v Čimelicích. Sraz byl u fotbalového areálu TJ Hradiště, kde se začala (jako každý rok) naražením "štěněte" laugh Když si každý (kromě řidiče) natočil, tak jsme se vydali na cestu do Čimelic. V prvním zápase jsme narazili na tým Březnice. Bylo znát, že jsme se ještě neprobudili k lepším výkonům a nakonec jsme soupeři podlehli 2:0. Co se dalo dělat, šli jsme se občerstvit laugh a probrat důvody porážky. Před druhým utkáním s loňským finalistou týmem 

img-20160116-00207.jpg

Semic jsme zamíchali sestavou a po zlepšeném výkonu jsme vyhráli 3:1, když se o všechny naše góly postarala posila z futsalového týmu SK Blue Dolphins Jaroslav Kačírek. Po zápase jsme se opět přesunuli ke zdroji naší síly laugh a probírali taktiku před posledním utkáním ve skupině s týmem Mirovic. V tomto zápase nás nečekal lehký úkol sad Pokud jsme chtěli pomýšlet na postup do semifinále, tak jsme díky zamotanosti skupiny museli vyhrát minimálně o dva góly surprise Tento cíl jsme splnili a nakonec jsme Mirovice porazili 3:0, když se o naše branky postarali Michal Peklo, Petr Vokatý a Pavol Rybár. Co myslíte, že se dělo pak? Ano správě, opět jsme se přesunuli ke zdroji laugh a čekali jakého soupeře nám přiřadí umístění ve druhé skupině. 

cimelice-2016--1-.jpg

Nakonec jsme se v semifinále utkali s obhájcem titulu a to týmem ze Smetanovi Lhoty. Po vyrovnaném utkání jsme nakonec prohráli 1:0 a tudíž nás čekal boj o celkovou třetí příčku. V souboji o bronz jsme se potkali s týmem TJ Hradiště. Opět jsme hráli vyrovnané utkání ve kterém jsme tahali za kratší konec provazu, ale zásluhou Josefa Vrby a Pavla Štemberka jsme dokázali těsně před vypršením normální hrací doby vyrovnat a došlo na pokutové kopy. V těch se nám již tradičně nedaří, když jsme proměnili dva ze čtyř a nakonec prohráli na pk: 3:2 sad Když za nás proměnili Jaroslav Kačírek a Pavol Rybár a neproměnili Michal Peklo a Josef Vrba. 

cim-16---350330__.jpg

Po vyhlášení, které provedl pořadatel turnaje p. Václav Houška, jsem se přesunuli do hostince U Srnků k našemu vyhodnocení a hlavně k zapití poháru za čtvrté místo.

img-20160116-00209.jpg

Horní řada z leva: Pavel Štemberk, Pavol Rybár, Daniel Jonszta, Petr Vokatý

Dolní řada z leva: Josef Vrba, Jiří Doležal, Michal Peklo, Pavel Žižka

Chybí: Jaroslav Kačírek