Jdi na obsah Jdi na menu
 

Béčko se po měsíci dočkalo

2. 4. 2014

Po měsíční pauze se opět představilo naše "B" mužstvo, které se i díky tomu, že začaly "velké" fotbaly sešlo pouze v "7" lidech což u našeho mužstva nebývá zvykem. Dříve jsme měli problém, že je nás moc a museli se dělit o příděl utkání. Zřejmě i tato skutečnost se podepsala na výsledcích těchto dvouutkání.

K prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu Béčka, které jsme přehráli výsledkem 3:1. Po poločasovém výsledku 1:1, kdy naši trefu zaznamel Michal Peklo z pokuté kopu za 4 fauly soupeře, jsme ve druhém poločase soupeři již nedovolili skórovat a navíc se projevila naše herní převaha, kterou potvrdil 2 góly Adam Brožík.

Ke druhému utkání nastalo pár změn. Jiří Doležal šel z brány do pole a opačným směrem si to namířil golman "áčka" Karel Poskočil. Daniel König si odskočil mezi zápasy vyprázdnit žaludek po pátku  A šlo se do druhého utkání proti týmu RC Hradiště. Tento zápas jsme střelecky nezvládli, když po bezbrankovém prvním poločase, jsme ve druhém dvakrát inkasovali a za nás už jen korigoval na konečných 1:2 Michal Peklo. Toto utkání mohlo při troše "štěstí" dopadnout úplně jinak, ale díky našemu neproměňování šancí jsme prohráli. Soupeř nám po zápase děkoval, že jsme našeho nejnebezpečnějšího střelce dali do brány 

Sestava:

1. utkání   3:1  Béčka
Doležal J.
   
Peklo M.futsalovy-mic.jpg Brožík A.futsalovy-mic.jpgfutsalovy-mic.jpg König D.
Vokatý P. Žižka P. Poskočil K. "A"
 
 
2. utkání   1:2
 RC Hradiště
Poskočil K. "A"
   
Peklo M.futsalovy-mic.jpg Brožík A.  Doležal J.
Vokatý P. Žižka P. König D.